X

Block Schedule

 

MHS Schedule
RED Day WHITE Day

1st PERIOD
7:35-9:00
(85 minutes)

2nd PERIOD
7:35-9:00
(85 minutes)

3rd PERIOD
9:05-10:30
(85 minutes)
4th PERIOD
9:05-10:30
(85 minutes)
5th PERIOD
10:35-1:05
(150 minutes)
A Lunch = 10:35-11:05
B Lunch = 11:15-11:45
C Lunch = 11:55-12:25
D Lunch = 12:35-1:05
6th PERIOD
10:35-1:05
(150 minutes)
A Lunch = 10:35-11:05
B Lunch = 11:15-11:45
C Lunch = 11:55-12:25
D Lunch = 12:35-1:05
7th PERIOD
1:10-2:35
(85 minutes)
8th PERIOD
1:10-2:35
(85 minutes)

 

A Lunch  
A Lunch 10:35 11:05 30 mins  
Passing 11:05 11:10 5 mins  
Class 11:10 1:05 115 mins 115 mins total class
         
B Lunch  
Class 10:35 11:10 35 mins  
Passing 11:10 11:15 5 mins  
B Lunch 11:15 11:45 30 mins 110 mins total class
Passing 11:45 11:50 5 mins  
Class 11:50 1:05 75 mins  
         
C Lunch  
Class 10:35 11:50 75 mins  
Passing 11:50 11:55 5 mins  
C Lunch 11:55 12:25 30 mins  
Passing 12:25 12:30 5 mins  
Class 12:30 1:05 35 mins 110 mins total class
         
D Lunch  
Class 10:35 12:30 115 mins 115 mins total class
Passing 12:30 12:35 5 mins  
D Lunch 12:35 1:05 30 mins